Contact

Groepslessen

If you know what you do, you can do what you want.
Moshe Feldenkrais

Op dit moment zijn er geen reguliere lessen.

 

Feldenkrais workshops in de Gimsel Academy

 

6 oktober van 10:00 tot 12:30, kosten: 28 euro

Thema: een soepel wervelkolom

Ervaar in deze workshop hoe je makkelijker kunt draaien met je hele wervelkolom. Ontdek welke bewegingsmogelijkheden je nog hebt om in het dagelijkse leven beter om je heen te kunnen kijken. Je wordt bewust wat je wervelkolom nog allemaal kan en hoe soepel zij uit eindelijk nog is.

 

26 januari 2019 van 10:00 tot 12:30, kosten: 28 euro

Thema: van top tot teen in balans

In deze workshop leer en ervaar je een duidelijke verbinding en samenspel tussen je hoofd en je voeten. Je organiseert je lichaam en je skelet op een harmonische manier om weer in balans te kunnen staan, te lopen en je hele lichaam op een natuurlijke manier te ervaren.


Adres: Mariniersweg 9 

Benodigdheden: makkelijk zittende kleding, matjes zijn aanwezig 
Inschrijving: tel. (010) 413 55 44 of schrijf in via www.gimselacademy.nl  
 

Voor meer informatie over de bovenstaande workshops bel Gabi Sund:

(070) 406 66 61    of   06 21 13 75 85

 


 

Citaten van cursisten

“Deze les was een feest voor mijn bekken”.

“I felt a very clear connection of my whole back when I was going to the theatre. A very rare experience to feel my head relaxing so effortless on my spine”. 

“De les heeft veel teweeggebracht in herstel van balans links en rechts en het loslaten van de bilspieren. Ik voel me als het ware ingedaald in mijn bekken. Dat geeft flexibiliteit bij de heupen bij het staan, zitten en lopen en op de een of andere manier ook veel mentale rust. Alsof je jezelf letterlijk en figuurlijk niet 'staande' hoeft te houden. Wat een heerlijk gevoel! Nu, na 2 dagen voel ik het nog steeds heel duidelijk. Ik ben er erg blij mee.”